blog-thumb-naile

Wat is de beste droger aanbieding van 2021?

Ben je op zoek naar een nieuwe wasdroger en ben je benieuwd naar de scherpste deal van het moment? VergelijkDrogers.nl zal dat varkentje wel even voor je wassen! We zetten namelijk de beste koop drogers van 2021 voor je op een rijtje. We presenteren je onze top 8 beste drogers inclusief voordelen, nadelen en specificaties. Daarnaast vertellen we je ook waar jij het model voor de scherpste prijs kunt kopen!

Top 8 beste drogers

Ieder huishouden is anders en daarom hebben we een gevarieerde top 8 voor je samengesteld. Van budget modellen tot premium drogers met uitgebreide functies, welke past het beste bij jou?

Beste koop wasdroger: AEG T9DENS97


Beste deal voor dit product:
€899,00

Beste koop wasdroger: AEG T9DENS97

Dit is de best geteste wasdroger volgens de Consumentenbond. Hij heeft een gemiddeld vulgewicht van 8 kilo en maakt weinig lawaai (63 dB). De energieklasse is A+++, dus maximaal energiezuinig. Hij droogt je wasgoed gelijkmatig en zorgt ervoor dat de textuur van vezels zacht blijft dankzij het FiberPro systeem. Daarnaast beschikt hij over een 3D-sensor die zelfs aan de binnenkant van je wasgoed de vochtigheidsgraad kan meten.

Daar houden de functies nog niet op, want de ProSense beladingssensor past de programmaduur automatisch aan op de hoeveelheid was. Hij is niet volledig zelfreinigend, maar als dat voor jou geen probleem is dan is deze AEG wasdroger een goede keuze!

Beste kleine wasdroger: Miele TDB 220 WP Eco


Beste deal voor dit product:
€829,00

Beste kleine wasdroger: Miele TDB 220 WP Eco

Deze Miele wasdroger is een klein model met 7 kilo vulgewicht. De afmetingen zijn 59,6x63,6x59,6 centimeter, wat hem vooral een stuk lager maakt dan gemiddeld. Handig voor als je hem bovenop je wasmachine wilt plaatsen en je een laag plafond hebt. Verder heeft hij ook fijne specificaties. Zo voorkomt het PerfectDry systeem middels vochtigheidssensoren dat je wasgoed krimpt.

Het condenswater wordt direct afgevoerd via de 1,6 meter lange afvoerslang. De anti-vibratiewanden zorgen voor weinig lawaai van maximaal 66 dB. Voldoet een klein vulgewicht voor jouw huishouden? Kies dan voor deze energiezuinige A++ wasdroger van Miele!

Beste grote wasdroger: Bosch WTXH8M00NL


Beste deal voor dit product:
€999,00,- €829,00

Beste grote wasdroger: Bosch WTXH8M00NL

Zoek je een goede en grote droger? Kies dan voor deze Bosch WTXH8M00NL van 9 kilo. Erg handig als je vaak veel was hebt. Deze stille Bosch (62 dB) is een warmtepomp model. Hij is extra energiezuinig met energieklasse A++, waarmee je gemiddeld gezien zo'n €45 per jaar kwijt bent aan energiekosten. De SelfCleaning Condensor spoelt automatisch schoon tijdens het drogen, waardoor je vrijwel geen onderhoud hebt aan dit model. Bang dat je wasgoed krimpt hoef je niet te zijn. Het AutoDry systeem voorkomt dit namelijk middels vochtingheidssensoren. De ideale keuze voor grote huishoudens!

Beste energiezuinige wasdroger: LG RC80V9AV4Q


Beste deal voor dit product:
€1.015,85

Beste energiezuinige wasdroger: LG RC80V9AV4Q

Deze LG is een energiezuinige warmtepompdroger. Met energielabel A++ bespaar je circa €88 per jaar tegenover modellen met energieklasse B. De energiekosten zijn jaarlijks circa €40. Hij heeft een vulgewicht van 8 kilo en is daarmee perfect voor een gemiddeld gezin. Met 14 droogprogramma's stem je de drooggraad altijd perfect af. Hij is ook nog eens stil (62 dB) en heeft een zelfreinigende condensor. Verbind dit model met app en weet op afstand wanneer het tijd is om je was uit de droger te halen!

Beste stille wasdroger: Bosch WTW8756ENL


Beste deal voor dit product:
€979,00,- €799,00

Beste stille wasdroger: Bosch WTW8756ENL

Staat je nieuwe droger vlakbij je slaapkamer, werkkamer of huiskamer? Om lawaai in huis te voorkomen kies je het beste voor een stille droger. En daar komt deze Bosch met 8 kilo vulgewicht goed van pas! Hij produceert tot maximaal 62 dB aan geluid. Nauwelijks hoorbaar, en dan ook nog eens voorzien van aantrekkelijke specificaties. Zo heeft hij energielabel A+++. Je hebt er weinig onderhoud aan door de SelfCleaning Condenser die zichzelf schoon spoelt tijdens het drogen. Snel last van allergieën? Met het AllergiePlus programma worden de allergenen uit je wasgoed verwijderd!

Beste premium wasdroger met app bediening: Miele TSJ 663 WP Eco


Beste deal voor dit product:
€1.499,00

Beste premium wasdroger met app bediening: Miele TSJ 663 WP Eco

Deze luxe warmtepompdroger van Miele heeft echt álles in huis. Zo is hij mega energiezuinig met energielevel A++. Hij is stil met een maximaal geluidsniveau van 64 dB. Hij heeft een flinke vulinhoud van 9 kilo. En het is een droger met app bediening! Zo kun je de droger vanaf een afstandje aanzetten, alsook direct de droger uitladen wanneer je het signaal krijgt dat hij klaar is.

Je wasgoed zal niet krimpen in dit model dankzij het PerfectDry systeem met vochtingheidssensoren. Sokken en ondergoed zal je wasdroger niet meer verslinden, want met de trommelverlichting zie je ook in het donker overzichtelijk de inhoud van de trommel. Al met al een gebruiksvriendelijk model van topkwaliteit!

Beste goedkope wasdroger: Haier HD80-B636W


Beste deal voor dit product:
€529,00,- €379,84

Beste goedkope wasdroger: Haier HD80-B636W

Deze condensdroger van Haier heeft een vulgewicht van 8 kilo. Je sluit hem aan via de meegeleverde condensafvoerslang. Hij is wat minder energiezuinig dan warmtepompdrogers, maar dat zie je dan ook terug in de super aantrekkelijke prijs! Kies tussen 16 programma's voor onder meer jeans, wasgoed en overhemden. Vervolgens selecteer je de gewenste optie kastdroog, strijkdroog of extra droog.

Voordeel aan dit model is dat hij automatisch stopt wanneer het wasgoed droog is. Via startuitstel kun je het droogprogramma bovendien uitstellen naar 's nachts, bijvoorbeeld omdat jouw energietarief dan voordeliger is en omdat je op deze manier de droger niet onnodig laat ronddraaien (dat doet een droger na afloop van het programma om kreukels te voorkomen).

Beste was-droogcombinatie: Samsung WD80T654ABH/S2 Addwash


Beste deal voor dit product:
€909,00

Beste was-droogcombinatie: Samsung WD80T654ABH/S2 Addwash

Met deze was-drogercombinatie van Samsung combineer je een wasmachine en droger in één apparaat. Handig als je weinig ruimte hebt. Houd er wel rekening mee dat je zo niet twee ladingen wasgoed tegelijkertijd kan wegwerken, omdat het wassen en drogen natuurlijk niet tegelijk kan. Gelukkig heeft deze Samsung Addwash een snelwasprogramma van 59 minuten, dus het wassen is zo gedaan! Op te staan vanaf je luie stoel hoef je overigens niet. Nadat het wasprogramma van maximaal 5 kilo gereed is, zet je de droger middels je smartphone aan. Dat is nog eens handig!